Route

 

 

Advies- & BewegingCentrum Tilburg
Minister Mutsaersstraat 24
5041 CH Tilburg
Tel: 06 - 24 23 12 32
Mail: info@abc-tilburg.nl

 

Met de Auto:
Vanuit Eindhoven/Den Bosch route 1:
Neem A58 richting Tilburg, afslag Hilvarenbeek / Tilburg Centrum Onderaan de afslag rechts af slaan. Vervolgens als maar rechtdoor rijden, onder het spoor door. Vanaf het spoor is het de tweede stoplicht links, de Enschotsestraat. Volledig uitrijden op het einde naar rechts, de Besterdring. (let op: fietsers hebben hier voorrang van beide kanten) Dan weer rechtdoor rijden door tot het Besterdplein. Hier gaat u links bij Pipoos, de Gasstraat in. Deze gaat over in het Energieplein en Van Mierlostraat. Hier is voldoende parkeergelegenheid. De praktijk ligt op het einde van de Van Mierlostraat naar rechts en direct naar links, Minister Mutsaersstraat 24, 50 meter aan de rechter kant. (eenrichtingsverkeer, niet inrijden).

 

Vanuit Eindhoven/Den Bosch route 2:
Neem A58 richting Tilburg, afslag Hilvarenbeek / Tilburg Centrum Onderaan de afslag rechts af slaan. Vervolgens als maar rechtdoor rijden, onder het spoor door. Vanaf het spoor is het de derde stoplicht links, de Van Meterenstraat. Dan weer rechtdoor rijden door de Molenstraat, de gaat over in de Veldhovenring. Bij de tweede voetgangersoversteekplaats links af de Theresiastraat in, deze blijven volgen en deze gaat over in de Minister Mutsaersstraat. Op het einde van de weg aan de linkerkant ligt de praktijk, Ministerstraat 24. In de gehele straat is parkeergelegenheid.

Vanuit Breda route 1:
Neem de A58 richting Tilburg. Neem afslag Goirle/Tilburg West. Volg het bordje centrum/station ( de ringbaan West op). Rij voor de spoorbrug, rechtsaf de Hart van Brabantlaan in. Derde stoplicht links de gasthuisring in. Tweede stoplicht rechts, Lange Nieuwstraat. Tweede straat links, de Buitenstraat langs basisschool de Tiliander. Derde straat links is de Minister Mutsaersstraat. U kunt in deze straat al reeds eerder parkeren in de parkeerhavens.

 

Vanuit Breda route 2:
Neem de A58 richting Tilburg. Neem afslag Goirle/Tilburg West. Volg het bordje Efteling ( de ringbaan West op). Rij over de spoorbrug. U ziet aan de linkerzijde een moskee liggen. Bij deze kruising staat u rechtsaf de Kwaadeindstraat in. Rij de hele weg af, langs het Wilhelminapark. Bij de eerste voetgangersoversteekplaats rechtsaf de Theresiastraat in, deze blijven volgen en deze gaat over in de Minister Mutsaersstraat. Op het einde van de weg aan de linkerkant ligt de praktijk, Minister Mutsaersstraat 24. In de gehele straat is parkeergelegenheid.

Vanuit Waalwijk route 1:
Neem de N261 richting Tilburg. Grote rotonde rechtdoor rijden de ringbaan West op. U ziet aan de rechterzijde een moskee liggen. Bij deze kruising staat u linksaf de Kwaadeindstraat in. Rij de hele weg af, langs het Wilhelminapark. Bij de eerste voetgangersoversteekplaats rechtsaf de Theresiastraat in, deze blijven volgen en deze gaat over in de Minister Mutsaersstraat. Op het einde van de weg aan de linkerkant ligt de praktijk, Minister Mutsaersstraat 24. In de gehele straat is parkeergelegenheid.

Vanuit Waalwijk route 2:
Neem de N261 richting Tilburg Grote rotonde linksaf slaan de ringbaan noord op. Deze gaat over in de ringbaan oost. Voorbij de Texacotankstation rechtsaf, de Enschotsestraat. Volledig uitrijden op het einde naar rechts, de Besterdring. (let op: fietsers hebben hier voorrang van beide kanten) Dan weer rechtdoor rijden door tot het Besterdplein. Hier gaat u links bij Pipoos, de Gasstraat in. Deze gaat over in het Energieplein en Van Mierlostraat. Hier is voldoende parkeergelegenheid. De praktijk ligt op het einde van de Van Mierlostraat naar rechts en direct naar links, Minister Mutsaersstraat 24, 50 meter aan de rechter kant. (eenrichtingsverkeer, niet inrijden).

Ander Vervoer:
Vanaf het centraal station:
Lopend:
Vanaf het station Tilburg Centraal, achterzijde uitgaan. Rechtsaf tot aan theater de Boemel. Linksaf de straat oversteken en het fietspad inlopen / de atelierstraat, Minckelersstraat tot aan de Schaepmansstraat. Hier links af slaan. Tweede straat rechts is de Minister Mutsaersstraat (looptijd om en nabij de 10 min.).

Openbaar vervoer:
Bus 5 richting noord. Uitstappen op de Besterdplein. Bij Pipoos, de Gasstraat in lopen. Deze gaat over in het Energieplein en Van Mierlostraat. De praktijk ligt op het einde van de Van Mierlostraat naar rechts en direct naar links, Minister Mutsaersstraat 24, 50 meter aan de rechter kant.

Parkeren:
Uw auto kunt u parkeren op de volgende straten in de omgeving van de praktijk: Van Mierlostraat, Buitenstraat, Schaepmanstraat, Energieplein. Er is voldoende parkeergelegenheid. Als de kinderen worden opgehaald van de basisscholen (de Stappen en de Tiliander), is het echter iets drukker in deze straten.

Voor mensen met een rolstoel of die moeilijk ter been zijn, zijn er gehandicapte parkeergelegenheid in de Van Mierlostraat.

 

 © 3D Webdesign & Desktop Publishing 2024 - Mark Houben